Horoskopa lielākie manipulatori un kā sevi no tiem pasargāt


Manipulācijas ar cilvēkiem – tas ir īpašs egoisma paveids, kas ļauj vieniem pamudināt citus uz to vai citu rīcību sava izdevīguma dēļ. Visi cilvēki šajā pasaulē dalās divās lielās grupās – tajos, kas tiecas manipulēt ar citiem, un tajos, ar kuri kļūst par manipulatoru upuriem.

Kuras piecas zodiaka zīmes visizveicīgāk manipulē ar citiem cilvēkiem? Lasi šajā horoskopā!

Auns
Auni negrib jums nodarīt neko sliktu – vienkārši viņi ir manipulatori no dabas. Vairākums šīs zīmes pārstāvju nespēj iztikt bez manipulācijām ar cilvēkiem, jo izmanto citus savu problēmu risināšanai. Viņi var arī labi samaksāt par jūsu labsirdību, taču tikai tajā gadījumā, ja jūs to palūgsiet. Šādā situācijā jūs, iespējams, sajutīsieties neveikli, bet tieši to Auni arī gaida.

LASI ARĪ: ASTROLOĢISKĀ PROGNOZE OKTOBRIM

Zivis
Zivju zīmes pārstāvjiem patīk iesaistītos baumās un intrigās. Vienīgais, kas viņus var apturēt no manipulācijām ar visiem apkārt, ir nevēlēšanās kustēties no vietas. Zivis ir pārāk slinkas, lai izstrādātu plānu cilvēku pārvaldīšanai, taču – ja šāda iespēja paveras, viņas nekad no tās neatteiksies.

Dvīņi
Ja Dvīņi arī manipulē ar cilvēkiem, tad vienkārši tāpat – smiekla pēc. Viņu galvenās sviras ir noslēpumi, slepena informācija un viss tas, ko citi grib noslēpt no sabiedrības. Ļoti viltīgas personības, taču viņiem nav daudz līdzekļu, lai īstenotu visus savus mērķus.

LASI ARĪ: KĀ AIZSARGĀJAS KATRA HOROSKOPA ZĪME

Strēlnieks
Šie cilvēki ir neticami avantūristi. Viņi slēpj savu tieksmi pēc vieglas dzīves, tāpēc visas savas manipulācijas ar cilvēkiem īsteno slepus. Draugiem labu viņi atdara ar labu, taču, ja jūs neesat Strēlnieka draugs, bet viņš no jums kaut ko vēlas, vajag bēgt iespējami tālāk un ātrāk. Strēlnieks centīsies manipulēt atkal un atkal, kamēr jūs viņam vairs nebūsiet noderīgs.

Skorpions
Skorpioni manipulē, spēlējot uz jūtām. Dažkārt tas notiek tāpēc, ka viņam ir garlaicīgi, bet visbiežāk Skorpioni pārvalda citus savās interesēs, lai padarītu savu pasauli stabilu. Visprasmīgāk viņi manipulē ar tiem, kurus mīl.

Kā pasargāt sevi no manipulatora, lasi nākamajā lapā!

Pievienot komentāru